Bol bol tüketin! Koronavirüsle savaşmaya birebir

Yeni yapılan bir çalışma, lahana gibi fermente sebzeler yemenin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve ciddi anlamda koronavirüs riskini düşürdüğünü gösterdi. İşte turşu gibi fermente yiyeceklerin getirdiği fayda ve dikkat etmeniz diğer kurallar.

GÜNCEL, 28 Eylül 2020 Pazartesi

EL YIKAMAK Imperial College London'da Solunum Tıbbı Profesörü Pallav Shah, 'Covid-19'dan iyi bir şey çıktıysa, ellerinizi yıkamanın enfeksiyon riskini azaltmanın ne kadar basit ve etkili bir yolu olduğudur diyebiliriz' diyor. University College London'da Mayıs ayında yayınlanan bir araştırma, elleri günde altı ila 10 kez yıkamanın koronavirüse yakalanma riskini üçte bir azalttığını ve genellikle daha düşük soğuk algınlığı ve grip bulaşma riskiyle ilişkilendirildiğini gösteriyor. Yıkayamıyorsanız, el dezenfektanı kullanın.

Bu hafta 5 film vizyona girecek
'Tarihin en çok çarpıtılan karakterlerinden'