Kültürlerin harmanlandığı mutfak: Hatay Mutfağı

Binlerce yıllık tarihinde birçok medeniyete ev sahipliği yapan Hatay, onlarca kültürün acısını, tatlısını ve rayihasını mutfağında harmanlamış bir şehir. UNESCO tescilli bir gastronomi kenti olan Hatay'ın eşsiz lezzetlerini mutlaka tatmalısınız.

TÜRKİYE, 23 Ekim 2019 Çarşamba

KÜNEFE Hatay deyince akla ilk gelen lezzetlerden birisi. Tel kadayıfın yöreye has tuzsuz peynirle bakır sinilerde kömür ateşinde ağır ağır pişirilip bol şerbetle servis edildiği bu tatlıyı sevmeyeniniz varsa bir de Hatay'da yesin.

Başkan Yılmaz: Yıldırım'da çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz
Koronavirüs salgını en çok yoksulları vurdu: 100 milyon yeni yoksul