Hava Durumu

'10 gavura bedel olurum' demişti! Bursalı 83 yaşındaki dedeye anlamlı ziyaret

Bursalı 83 yaşındaki Nuri Davulcu, "Yeniden cepheye gitmeye hazırım, 10 tane gavura bedel olurum" sözleriyle herkesin göğsünü kabartmıştı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkanı Mehmet Kanar ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Nuri dedeyi evinde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2019 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2019 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'10 gavura bedel olurum' demişti! Bursalı 83 yaşındaki dedeye anlamlı ziyaret

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Tahtakavaklı Mahallesinde oturan 83 yaşındaki Nuri Davulcu'nun sözleri herkesi duygulandırmıştı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkanı Mehmet Kanar ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci Nuri dedeti ziyaret etti. Başkan ve komutan, dedenin elini öperek Türk bayrağı hediye etti. Vatanına olan sevgisini gözleri dolarak anlatan Davulcu, askere gitmeye hazır olduğunu bir kez daha söyledi. Bisikletine yüklediği su şişeleri ile kendine ait meyve fidanlarını sulamaya gittiği sırada piknik yapanlar tarafından görüntülenen Mustafa Nuri Davulcu (83), "3 sene askerlik yaptım yine giderim yine savaşırım. Askerden geldim toprağımızı öptüm. En güzel ülke Türkiye. Dünyanın en güzel ülkesi Türkiye. Tırnağımızı bile alamazlar tırnağımızı. 100 tane gavura ben bedel olurum" şeklinde konuşmuştu.

Nuri dede Başkan Kanar ve Yüzbaşı Mehmet Böberci'ye askerlik anılarını anlattı. İlerleyen yaşına rağmen vatanı için gözünü kırpmadan canını feda edeceğini dile getiren Nuri Davulcu, "Vatanım için herşeyim feda olsun, şimdi deseler yine cepheye giderim. Biz kimsenin toprağını istemiyoruz kimseye de bir avuç toprak vermeyiz" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.