Hava Durumu

10 yaşındaki oğlunu öldüren baba: 'Beni idam etsinler'

İstanbul'da 10 yaşındaki oğlu Yiğitcan Türkoğlu'nu 12 yerinden bıçaklayarak öldüren baba Nezir Türkoğlu gözyaşları içinde yaptığı savunmasında "Beni idam etsinler. Bu acıya daha fazla dayanamıyorum. Ben kötü bir baba değilim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
10 yaşındaki oğlunu öldüren baba: 'Beni idam etsinler'

İstanbul Fatih'te 5 Kasım 2017'de 10 yaşındaki oğlu Yiğitcan Türkoğlu'nu 12 yerinden bıçaklayarak öldüren Nezir Türkoğlu'nun 'kasten yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ile 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 4 buçuk yıldan 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

FIRSAT BULSAM KENDİMİ ÖLDÜRECEĞİM

Gözyaşları içinde savunmasını yapan baba Türkoğlu, "Beni idam etsinler. Gerekirse imzamı vermeye hazırım. Bu acıya daha fazla dayanamayacağım. Fırsat bulsam kendimi öldüreceğim. Ben kötü bir baba değilim. Beni bu hale getirenleri Allah kahretsin" diye konuştu.  Anne Neriman Türkoğlu'nun avukatları, tutukluluk halinin devamını ve sanığın en üst sınırdan cezalandırılmasını istedi.

MAHKEME KARARINI VERDİ

Mahkeme Heyeti, Adli Tıp Raporu için gerekli işlemlerin yapılmasına, tutuklu sanık Nezir'in üzerinde atılı bulunan suçta kuvvetli suç olgusunu gösteren somut deliller ve olay yeri inceleme tutanağı ile DNA bulguları raporu olduğu için, tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.