Hava Durumu

14 Ekim çeyrek altın fiyatları!

Altın fiyatları 14 Ekim Pazartesi yani haftanın ilk işlem gününde merak ediliyor. Özellikle yatırımcılar ve ekonomik parametreleri takip edenler altın fiyatlarındaki son gelişmeleri yakından izliyor. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2019 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2019 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
14 Ekim çeyrek altın fiyatları!

Çeyrek altın yeni haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle gram altın ve çeyrek altın fiyatları alış ve satış değerleriyle birlikte merak ediliyor. Dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta başlayan artış yeni haftanın ilk işlem gününde de devam ediyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 14 Ekim altın fiyatları...

Gram altın fiyatları 280 lira üzerindeki seyrini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta genel olarak yatay yönlü hatta zaman zaman da aşağı yönlü hareket eden altının gram fiyatı gündemde yaşanan son gelişmeler ve dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte 280 liranın üzerini görmüştü. Bugün yani 14 Ekim Pazartesi günü gram altın 281 lira alış ve satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Çeyrek altın fiyatları ise geçtiğimiz haftanın kapanış değerleri üzerinden işlem görmeye devam ediyor. Bilindiği üzere çeyrek altın Kapalıçarşı odaklı olarak öğle saatlerinde güncelleniyor. Merak edenler için bir önceki ve şuan da geçerli olan çeyrek altın alış ve satış fiyatları şöyle:

Çeyrek Altın

445,87

455,97

Cumhuriyet Altını

1.851,00

1.879,00

Yarım Altın

888,95

911,94

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.