Hava Durumu

2 kişi hayatını kaybetmişti! Bursa Trilye'de vatandaşlar kampanya başlattı

Bursa'nın Mudanya ilçesi Trilye mahallesinde meydana gelen ve 2 kadının hayatını kaybettiği kazanın ardından vatandaşlar, restoran ve kafelerin bulunduğu sahil şeridine araç alınmaması için imza kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2018 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2018 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
2 kişi hayatını kaybetmişti! Bursa Trilye'de vatandaşlar kampanya başlattı

Kazanın yaşandığı bulunduğu bölgede toplanıp basın açıklaması yapan bir gurup vatandaş, Biz Trilye halkıyız, misafirperveriz. Gelen ziyaretçilerimizi güler yüzle ağırlamayı, sohbet etmeyi, Trilyemizi tanıtmayı yerel lezzetlerimizi tattırmayı seviyoruz. Fakat bu olayda canımız yandı bu davanın takipçisi olacağız" dedi.

Alkol alan sürücülerin Trilye içinde araç kullanmalarından rahatsız olduklarını belirten vatandaşlar trilye içerisinde araç istemiyoruz, Daha fazla canların kaybedilmemesi için biran önce gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz" diye konuştular.

KAZA NASIL OLDU?

Kaza geçtiğimiz gece Trilye sahil yolunda meydana geldi. Alkollü araç sürücüsü, E.K. (64), otoparktan çıkarken cipinin direksiyon hakimiyetini kaybedip sahil kenarında bulunan Köylü Pazarı'ndaki bir zeytin sergisine girdi. Cipin altında kalan Bahtınur Bora (58) ile Hatice Bilgin'in (64) olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazeler toprağa verilirken aracın sürücüsü Ercan Konuk tutuklandı. Öte yandan imza kampanyası kapsamında yapılması planlanan oturma eylemi ve basın açıklamasına kaymakamlık tarafından izin verilmediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.