Hava Durumu

2017 AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri ne zaman sona erecek?

AÖF 2017 ikinci üniversite kayıt işlemleri devam ediyor. Lisans eğitimini tamamlayan adayların Açıköğretim Fakültesi'nde ikinci üniversite başvurusunda bulunabiliyor. Peki AÖF ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır?

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
2017 AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri ne zaman sona erecek?

AÖF ikinci üniversite başvuruları devam ediyor. 5-16 Eylül tarihleri arasında alınacak olan AÖF ikinci üniversite kayıtları için adaylar öncelikle Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra AÖF bürolarına gidip kesin kayıt işlemlerini tamamlayabiliyor. AÖF harç ücretleri ise ön kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra AÖF bürosuna gitmeden internet üzerinden veya ilgili bankaların bankamatikleri üzerinden yatırılabiliyor.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KESİN KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

1) İnternet Başvuru Belgesi (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak) 
2) Öğrenci Bilgi Formu (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak) 
3) Kayıt Bilgileri Sorgulama Sonuçları (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak) 
4) Öğrenim Belgesi (YÖKSİS sorgulaması sonunda bilgilerine ulaşılamayanlardan istenecek)

AÖF KAYIT İŞLEMLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İnternet başvuru işlemleri, "http://aof.anadolu.edu.tr" adresinden 5 Eylül Salı günü saat 09.00'da başlayıp, 16 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de sona erecek. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar, 18 Eylül Pazartesi günü bizzat veya yakınları aracılığıyla başvurarak kayıt yaptırabilecek. İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramayacak. Adaylar, internet başvuru ve kayıt kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kaydolabilecek.

Adaylar, ders transferi ve muafiyet işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgiye "www.anadolu.edu.tr/acikogretim" adresinin "Duyurular" bölümünden ulaşabilecek. Başvuru ücreti geçen sene 205 TL'ydi. Bu sene ise ne kadar olacak merak ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.