Hava Durumu

3 sayıda 2 Bursalı!

Bu yıl 19 Ocak'ta düzenlenecek ING All-Star 2020'nin ayrıntıları belli olmaya başlarken 3 sayı yarışmasına TOFAŞ'lı Lojeski ile Bursasporlu Freeman'ın katılacağı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2020 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2020 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
3 sayıda 2 Bursalı!

Ali Şahin

ING Basketbol Süper Ligi'nin yıldızlarını bir araya getirecek ING All-Star 2020'nin ilk iki oyuncusu'nun açıklanmasıyla başlayan süreçte diğer ayrıntılar da açıklanmaya başladı.  Sinan Erdem Spor Salonu'nda 19 Ocak Pazar günü saat 14.00'te başlayacak ING All-Star 2020'de Anadolu Efes'ten Shane Larkin ve Fenerbahçe Beko'dan Nando De Colo takım kaptanı olarak yer alacak.

BEN FERO SAHNEDE

Yetenek yarışması, 3 sayı yarışması, Smaç yarışması ve all star karmalarının maçına sahne olacak etkinlikte, Türk rap müziğinin yükselen yıldızları arasına kısa süre içerisinde ismini yazdırmayı başaran Ben Fero, dillere dolanan ile ING All-Star 2020'de basketbolseverlerle bir araya gelecek. Ayrıca geçen sezon ilk kez düzenlenen "Çiçeksepeti.com Bebek Yarışı" etkinliğinde 8-11 aylık bebekler, salondaki ve ekran başındaki izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. Bebek yarışı için Başvurular 10 Ocak 2020'ye kadar sürecek.

KATILIMCILAR AÇIKLANDI

All Star kadroları ve takım koçları henüz açıklanmazken katılımcıları paylaşılan ilk etkinlik Nesine.com 3 Sayı Yarışması oldu. Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Nesine.com 3 Sayı Yarışması'nda Frutti Extra Bursaspor'dan Alerik Freeman, Anadolu Efes'ten, Buğrahan Tuncer, Türk Telekom'dan Kyle Wiltjer, TOFAŞ'tan Matthew Lojeski, Fenerbahçe Beko'dan Melih Mahmutoğlu ve Teksüt Bandırma'dan Tyler Kalinoski yarışacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.