Hava Durumu

34 yaşındaki öğretmenle 12 yaşındaki öğrencisi evlenmişti! Boşandılar

ABD'de 34 yaşındaki öğretmenle 12 yaşındaki öğrencisi 1996 yılında evlenmiş ve ülkede en çok konuşulan olaylardan biri olmuştu. Çift 20 yıl sonra boşandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2017 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2017 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
34 yaşındaki öğretmenle 12 yaşındaki öğrencisi evlenmişti! Boşandılar

34 yaşındaki öğretmen Mary Kay Letourneau ve 12 yaşındaki öğrencisi Vili Fualaau'nun ilişkisi, ABD'nin en çok konuşulan skandallarından biri olmuştu. 1996 yılında, öğrencisiyle ilişki yaşayan 34 yaşındaki kadın, 'çocuk yaşta birine tecavüz' suçundan hapse girdi. Öğrencisiyle görüşmesi yasak olan Mary Kay Letourneau, altı ay sonunda hapisten çıktığında Vili Fualaau ile görüşünce yeniden hapse atıldı.

Bu kez Mary Kay Letourneau, 7 yıl hapis cezasına mahkûm edilmişti. 7 yıl hapis yatan Mary Kay Letourneau, burada öğrencisinden 2 çocuk dünyaya getirdi. Mary Kay Letourneau hapisten çıkar çıkmaz öğrencisi Vili Fualaau ile evlendi. 20 yıl birlikte olan öğretmen ve öğrencinin iki kızları, Mary Kay Letourneau'nun ilk evliliğinden olan 4 çocuğuyla beraber büyüdü. Çok konuşulan skandalda 20 yıl sonra öğretmen Mary Kay Letourneau ve öğrencisi Vili Fualaau boşanma kararı aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.