Hava Durumu

40. yılında 'Yeni Hayat' hizmete girdi

Özel Hayat Hastanesi hizmetteki 40'ncı yılında, fiziki altyapısı, SUIT ve VIP odaları, yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneleri ve son teknoloji cihazlarla donatılmış polikliniklerinin yanı sıra barındırdığı diğer özellikleriyle, Bursa'nın en yeni sağlık tesisini vatandaşların hizmetine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
40. yılında 'Yeni Hayat' hizmete girdi

Çağın gereklerine uygun bir anlayış ve bakış açısıyla 40'ncı yılında, alanında 'en iyisi' olma hedefiyle 'yeniden' yola çıkan Özel Hayat Hastanesi, 20 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen 150 yatak kapasiteli olan ve gelişmiş altyapıya sahip yeni binasında, her gelir grubundan vatandaşa 'nitelikli' sağlık hizmeti sunmaya başladı. Son teknoloji cihazlarla donatılmış 53 polikliniğin bulunduğu tesiste, 4 modern doğum salonu, sağlıklı bebek odası, biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuvarlarının yanı sıra radyoloji ünitesi, 22 yatak kapasiteli fizik tedavi ünitesi ve 6 yataklı rehabilitasyon alanı yer alıyor. Tam donanımlı 7 ameliyathanede birçok cerrahi operasyonun yapılmasına olanak tanıyan Özel Hayat Hastanesi, ayrıca medikal estetik ünitesinde de lazer epilasyon, cilt yenileme, zayıflama ve saç ekimi ile el ayak bakımı hizmeti de sunuyor

120 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

Özel Hayat Hastanesi'nin yeni binasında teknolojik alt yapısı sağlanmış, kurum içi ve kurum dışı birçok etkinliğin yapılabileceği 120 kişilik konferans salonu da mevcut. 'Bursa'nın en yeni sağlık yatırımında hasta, hasta yakınlarının ve çalışanların faydalanabileceği modern ve konforlu yaklaşık 130 kişilik bir kafeterya da yer alıyor. 4 bin metrekaresi kapalı, 500 metrekaresi açık olmak üzere, toplamda 200 araç kapasiteli otoparkın da mevcut olduğu 14 katlı tesis, konforlu acil servis ve poliklinik bekleme alanlarıyla da dikkat çekiyor.

TÜRKİYE'NİN SAĞLIK ÜSSÜ

Yeni hastane yatırımının basın tanıtım toplantısında konuşan ve Bursa'nın, geçmişten bu yana şifa dağıtan bir şehir olduğuna, bu özelliğini yeni ve modern sağlık yatırımlarıyla geleceğe taşıdığına dikkat çeken Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, özel sağlık yatırımlarında yaşanan artışa vurgu yaptı. Bursa'nın da bu artıştan payını aldığının altını çizen Dr. Özkul, gerek devlet eliyle yapılan sağlık yatırımlarının gerekse de özel sektör marifetiyle hayata geçirilen sağlık tesislerinin, şehrin değerine değer kattığını ve Bursa'nın, Türkiye'nin sağlık üssü olma yolunda hızla ilerlediğini dile getirdi.

YÜZLERCE YENİ İSTİHDAM

Her yeni yatırımın ülkedeki istihdam seferberliğine ciddi manada katkı sağladığını belirten Dr. Özkul, "Biz de bu yeni yatırımımızla birlikte yaklaşık 300'ün üzerinde yeni bir istihdam sağladık, çok şükür. Bu sayının giderek artacağına inanıyorum. Bizim, şehrimize, ülkemize, milletimize olan güvenimiz tamdır. Bu güven ve inançla yeni yatırımımızı şehrimize kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. Dr. Özkul, bu rakamın en kısa zaman içerisinde 500'e çıkarılmasını hedeflediklerini dile getirdi.

ULAŞILABİLİR BİR HASTANE

Sağlık yatırımlarının ulaşılabilirliğinin önemine vurgu yapan Dr. Ahmet Özkul şöyle devam etti: "Kendimizi geleceğe hazırladık ve görüyoruz ki daha ikinci haftamız olmasına rağmen hemşerilerimizin ilgisi gayet iyi diyebilirim ve bizlerde bu ilgiden çok mutlu oluyoruz. Tabi bundan hastanemizin lokasyonunun da önemli payı var. Biliyorsunuz ki hastanemiz, alternatif birçok ulaşım imkanıyla erişilebilecek noktada; Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hemen karşısında yer alıyor. Bursa'nın en yeni sağlık yatırımı olma özelliğini de barındıran hastanemizde otopark sıkıntısının da olmadığını belirtmek isterim."

YARIM ASRA YAKIN HİZMET

"Bursa'dan kazandığımızı Bursa'ya armağan ettik" diyen Dr. Özkul, açıklamasını "Yarım asra yakın bir süredir vatandaşlarımıza hizmet verdiğimiz Bursa'nın yeri bizde ayrıdır. Bursa'da kazandık ve kazandığımızı yine Bursa'ya, Bursa'nın geleceğine armağan etmek istedik. Bunu yaptığımıza inanıyorum. Bu şehir, hep en iyilere, en güzellere layıktır. Yatırımımızla şehrimize, ülkemize, sağlık camiamıza, kısacası milletimize fayda sağladığımıza inancımız tamdır. İnşallah, bizden sonra gelecek olan neslimiz de bu yatırımları daha da artırarak, geliştirerek, katkı sürdürmeye devam edecektir, bundan şüphe duymuyorum" ifadeleriyle tamamladı.

70 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Hastanenin, 70 Milyon TL yatırım maliyetiyle 20 ay gibi bir sürede Bursa'ya kazandırıldığını belirten Hastane Başhekimi Dr. Fatih Özkul ise "Günlük hasta poliklinik sayımızı ilk etapta 1000'e çıkarmak, ayrıca medikal onkoloji, kardiyovasküler cerrahi ve anjiyo ünitesini de biran önce aktif hale getirmek. 370 personelimiz var şu an. 1 sene içerisindeki öngörümüz hekim sayısını da artırarak 500'e ulaşmak. Mevcut teknolojik cihaz yatırımımızı, yeni yatırımlarla güçlendirmek ve üst çerçevede de Bursa'da en iyi ve en nitelikli hizmet veren hastane olmak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.