Hava Durumu

'800 tanesinin işi bitti'

Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin'de teröristlerden 800 tanesinin işi bitti. Tabii akşama kadar bu sayı daha da artacak" dedi. Erdoğan, "Reis bizi Afrin'e götür" diye slogan atan gençlere "İnşallah beraber gideceğiz" yanıtını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'800 tanesinin işi bitti'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gençlik Buluşması'nda konuştu, dikkat çeken mesajlar verdi. Afrin Harekâtı'na ilişkin bilgi veren Erdoğan, Afrin'den hamdolsun, teröristlerden 800 tanesinin işi bitti, ila cehenneme zümera. Akşama kadar bu sayı daha da artacak. Bizim  gerek Mehmetçiklerimizden gerek sivil gerekse ÖSO'dan 20 civarında 25 kadar şehidimiz var. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

''ORADA JANDARMA KIZLARIMIZ DA VAR''

"Türk milleti mücadeleye başladığı zaman işte böyle başarılara imza atar" diyen Erdoğan, "(Zeytin Dalı Harekatı) Orada jandarma kızlarımız var onlar da mücadelenin içinde. Bizim Nene Hatun'larımız yok muydu? Şerife Bacı'larımız yok muydu? Bugün de var" ifadelerini kullandı.

''GEREKİRSE AFRİN'E BERABER GİDECEĞİZ''

Salonu dolduran gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünü "Reis bizi Afrin'e götür" sloganıyla kesti. Erdoğan, gençlerin sloganına karşılık, "İnşallah beraber gideceğiz, gerekirse beraber gideceğiz" dedi.

MÜCADELE EDECEKSİNİZ

Konuşmasında gençlere mücadele mesajı veren Erdoğan, "Gençler gün çalışma günüdür, okulunuzda evinizde çalışacaksınız. Gün mücadele günü. Özellikle arkadaş çevrenizde fikirlerinizle mücadele edeceksiniz. 15 Temmuz'da olduğu gibi gerektiğinde tankların silahların karşısında mücadele edeceksiniz. Terör örgütünün çukur eylemlerinde olduğu gibi yüreğinizle bileğinizle mücadele edeceksiniz" dedi.

BOYNUMUZUN BORCU...

Türkiye'yi yok sayanlara hatırlatmanın gerekliliğine vurgu yapan Erdoğan, "Biz sadece cesareti ile, kahramanlığı ile değil, aynı zamanda adaleti ile mazlumların yanında yer alarak farkını ortaya koyan bir milletiz. Bunun için sizlerden asla adaletten ayrılmamanızı istiyorum. Bunun için sizlerden zalimlerin karşısında daima mağdurların safında durmanızı, yer almanızı istiyorum" diye konuştu.

KAFE DEĞİL KIRAATHANE DİYELİM'

Erdoğan, TÜGVA'nın açtığı kitap kafelere değindi. "Ben kıraathane diyelim diyorum" diyen Erdoğan, "Kafe bizim değil. Kıraathanesi ile yürüttüğü projelerle, yayınları ile her geçen gün daha da büyüyen TÜGVA çatısı altındaki tüm kardeşlerime buradan selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.