Hava Durumu

ABD'de rezalet! İlker Başbuğ'un panelini bastılar!

ABD'nin saygın üniversitelerinden John Hopkins Üniversitesi bünyesinde düzenlenen Uluslararası İlişkiler Sempozyumu'nda rezalet yaşandı. Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un katıldığı etkinlik sırasında terör örgütü PKK/PYD/YPG yandaşları terörizmin propagandasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2018 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD'de rezalet! İlker Başbuğ'un panelini bastılar!

ABD'nin önde gelen eğitim kurumlarından John Hopkins Üniveristesi'nde dün skandal bir gelişme yaşandı. Üniversite bünyesinde düzenlenen Foreign Affairs Symposium'a (Uluslararası İlişkiler Sempozyumu) katılan Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, konuşması sırasında terör örgütü yandaşları tarafından adeta saldırıya uğradı. Terör örgütü PKK/PYD/YPG ve ABD ilişkisi hakkında konuşan Başbuğ'a yönelik hakaretlerde bulunan göstericiler birkaç dakika boyunca salonda korku dolu anlar yaşatırken, protestocular çıktıktan sonra bazı seyirciler de durumdan rahatsız olarak çıktı.

Daha sonra ise bir terör örgütü yandaşı eline terör örgütünün bayrağını alırken o da salondan çıkarıldı. Etkinlik yaşananların ardından planlanandan erken bir şekilde tamamlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.