Hava Durumu

ABD'deki okula silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var

Teksas'taki bir liseye giren saldırganın silahla etrafa ateş etmesi sonucu ortalık kan gölüne döndü. En az 8 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD'deki okula silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var

ABD'nin güney eyaletlerinden Teksas'ta bir okulda silah sesleri duyuldu. Houston yakınlarındaki Santa Fe'de yer alan bir lisede, sabah saatlerinde ateş açıldı. Bir televizyona telefonla bağlanan bir öğrenci, saldırganın sanat dersinde içeriye girdiğini ve ateş açmaya başladığını söyledi. Ölü ya da yaralı sayısı konusunda henüz resmi bir açıklama yok ancak can kaybı haberlerini CNN International dünyaya duyurdu. BBC ise, en az sekiz kişinin öldüğünü bildiriyor. Polis yetkilileri, okulu kana bulayan saldırganın yakalandığını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, olayla ilgili yaptığı paylaşımda "Teksas'ta okula silahlı saldırı. İlk haberler iyi gözükmüyor. Tanrı hepimizi kutsasın!" ifadesini kullandı. Houston'ın 48 kilometre güneydoğusunda yer alan Santa Fe'de, yaklaşık 13 bin insan yaşıyor. Okul saldırılarının sıklıkla yaşandığı ABD'de 14 Şubat'ta benzer bir saldırı olmuş, o olayda da 17 kişi hayatını kaybetmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.