Hava Durumu

ABD ordusundan İstanbul paylaşımı

ABD Deniz Kuvvetleri'nin Avrupa Gücü'nün sosyal medya hesabından, İstanbul Boğazı'ndan geçen bir ABD savaş gemisinden çekilen fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafta bir askerin dürbünle Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne doğru bakışı dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD ordusundan İstanbul paylaşımı

Avrupa'daki Amerikan donanma güçleri, cumartesi günü Twitter'daki duyurusunda Carney gemisinin İstanbul Boğazı'ndan geçişini ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü gösteren bir fotoğraf kullandı. Amerikan donanması, bu fotoğrafı Avrupa'daki güçlerinin Twitter sayfasının banner görseli de yaptı.

Fotoğrafta savaş gemisinin burnunda bir silahın başında dürbünle 3. Köprü Yavuz Sultan Selim'e doğru bakan bir Amerikan askeri dikkat çekti.  Amerikalılar, geminin İstanbul Boğazı'ndan geçişine dair başka fotoğrafları da Flickr sitesindeki hesabından paylaştı.

İKİNCİ SAVAŞ GEMİSİ

USS Carney ile birlikte ABD'nin Karadeniz'deki savaş gemisi sayısı 2'ye çıktı. Daha önce USS Ross adlı bir başka destroyer Karadeniz'e gönderilmişti.  Rusya ise ikinci Amerikan savaş gemisinin bölgeye sevkinin ardından pazar günü bir fırkateyn ve iki devriye gemisini Karadeniz'e yönlendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.