Hava Durumu

'ABD'ye gerekli ders verildi'

BM'deki Kudüs oylaması sonucuyla ilgili değerlendirme yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu,  "Bir kişinin 'Ben dünyaya egemenim' diye ortaya çıktığı ortamda Birleşmiş Milletler Genel Kurulu gerekli dersi verdi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'ABD'ye gerekli ders verildi'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent'teki Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, tedavi gören gazilerle bir araya geldi.  Dün BM Genel Kurulu'ndaki oylama sonucunu değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Bu oylama, sadece Orta Doğu için değil dünya için çok önemli bir oylama. Bir kişinin 'Ben dünyaya egemenim' diye ortaya çıktığı ortamda Birleşmiş Milletler Genel Kurulu gerekli dersi verdi" dedi.

PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA

"Biz Ortadoğu'da barışın, huzurun olmasını istiyoruz" diyen CHP lideri, "Trump, Orta Doğu'nun içine pimi çekilmiş bir bomba koydu. Bereket versin bu bomba patlamadan BM Genel Kurulu müdahale etti ve bu kararı reddetti. Karar, Ortadoğu'nun, dünyanın barışı için olağanüstü güzel bir karar. Biz Orta Doğu'da barışın ve huzurun olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.