Hava Durumu

'Abdullah Gül de ihtimallerden biri'

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi. Karamollaoğlu, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de adaylık için ihtimallerden birisi olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Abdullah Gül de ihtimallerden biri'

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili Ankara'yı ısıtacak bir açıklama yaptı. Söz konusu seçimde kendi adaylarını çıkaracaklarını belirten Karamollaoğlu, "Çıkaracağımız adayın toplumun bütün kesimlerinden oy alması icap eder" dedi. Karamollaoğlu Abdullah Gül'ün olası adaylığına ilişkin bir soruya "Bu süreç içerisinde Abdullah Gül ile birkaç kez görüştük. Ama somut şekilde Gül'ü aday gösterme iddiamız olmadı. Olabilir mi? İhtimallerden birisidir. Aday kim olursa olsun bizim tabanımız ve kamuoyunun bu kişiyi tasvip etmesi icap eder" diye yanıt verdi.

İTTİFAKA KATILACAKLAR MI?

Reuters'in haberine göre, AK Parti ile MHP arasında ayrıntıları netleşen 'Cumhur' ittifakına katılıp katılmayacakları ile ilgili olarak da Karamollaoğlu, "Görüşmemizde en son kalkışımızda Erdoğan (bana) MHP ile böyle bir ittifak yaptıklarını, (bununla ilgili) bizimle de bir temasın faydalı olabileceğini söyledi. Biz de 'neden olmasın?' dedik. Dirsek teması olur. Ama bir ittifak noktasında değil" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.