Hava Durumu

Abdullah Gül'le ilgili bomba iddia: '55 vekili işaretledi, yeni parti kuruyor'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün aralarında eski bakan ve milletvekillerinin de bulunduğu bir ekiple yeni parti kurma hazırlığında olduğu ve dört ay içinde çeşitli partilerden ayrılacak veya ayrılmaya ikna edilecek 55 milletvekiline liderlik yapacağı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Abdullah Gül'le ilgili bomba iddia: '55 vekili işaretledi, yeni parti kuruyor'

Her seçim dönemi ismi sık sık gündeme gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.  Milliyet'ten Talat Atilla, Gül'ün aralarında eski bakan ve milletvekillerinin de bulunduğu bir ekiple yeni parti kurma hazırlığında olduğu ve dört ay içinde çeşitli partilerden ayrılacak veya ayrılmaya ikna edilecek 55 milletvekiline liderlik yapacağını öne sürdü.

Atilla'nın, "Gül 'Beni partiye almıyorlar!' dip dalgasıyla 55 vekili işaretledi!" başlıklı yazısında "Ankara'nın gizli mahfillerinde Gül'e atfedilen bir senaryo daha dolaşıyor. Ocakta başlayacağı test sürüşünü, nisanda bir dizi eylemlerle tamamlamayı hedeflediği öne sürülüyor" ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

"Daha açık yazayım... 

Abdullah Gül'ün, önemli bir siyasetçinin lojistik desteği, bir medya patronunun yol göstericiliği, tanınmış iki STK başkanının mıntıka temizliği ve bakanlık yapmış vekillerin de olduğu grupla Erdoğan'a siyasi operasyonlara hazırlandığı... 4 ay içinde çeşitli partilerden kopa(rıla)cak, isimleri işaretlenmiş 55 milletvekiline Gül'ün liderlik yapacağına dair güçlü bilgilerim var. Bazılarına görünür gerçeklikle bu bilgileri realize etmek kolay olmayabilir ama... Herakleitos'un "Beklenmeyeni bekle!" sözlerini arka fon yaparak kayıtlara geçiriyorum..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.