Hava Durumu

Abdullah Gül sessizliğini bozdu: 'Yarın açıklama yapacağım'

Cuma namazı sonrası açıklama yapan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Cami önünde memleketin geleceğiyle ilgili önemli meseleleri konuşmayı doğru bulmuyorum. Herkes bir şeyler söylüyor" dedi. Gül, yarın basın toplantısıyla 24 Haziran seçimleri konusundaki düşüncelerini aktaracağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2018 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Abdullah Gül sessizliğini bozdu: 'Yarın açıklama yapacağım'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazı çıkışı gazetecilerin 'adaylık'la ilgili ısrarlı soruları üzerine bir açıklama yaptı. "Ülkemiz olağanüstü seçime gidiyor. Önce memleketimiz için hayırlı olsun" diyen Gül, "Şüphesiz ki seçim denince beklentiler, tartışmalar, heyecanlar. Bunlar da bunun bir parçası, bunlardan kaçınılamaz. Hele memleketle ilgilenen, memleketin geleceğinden kaygı duyan, 'daha iyi olsun' diye uğraşan, tartışan herkes bu kaygıyı taşıyacaktır. Bu çerçevede bugünlerde tabii yoğun olarak bu tartışmalar olurken benim ismim etrafında da herkes bir şeyler söylüyor. Bunları böyle bir cami önünde açıkçası konuşmak, düşüncelerimi açıklamak pek istemem. Onun için yarın sizleri çağıracağım, ne düşündüğümü, ne yapacağımı bunları size detaylı olarak yarın anlatacağım. Ama siz de doğrusu bunu takdir etmelisiniz, cami kapısında, cami önünde, bu kadar memleketin geleceğiyle ilgili önemli meseleleri konuşmayı çok doğru bulmuyorum. Sizlerle yarın görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.  

KARDEŞİNİ YALNIZ BIRAKMA

Gül'ün açıklamalarından önce cemaat içinden bir kişi "Cumhurbaşkanım kardeşini yalnız bırakma. Senden bunu istiyoruz" diye seslendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.