Hava Durumu

Acı haberler! 3 şehit!

Irak'ın kuzeyinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Şemdinli'de ise bir asker el bombasının kazayla patlaması sonucu şehit düştü.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Acı haberler! 3 şehit!

Terör örgütü PKK'nın kış üslenmesine karşı operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinin sınırında, Irak'ın kuzeyindeki Kaniraş bölgesinde bir grup teröristle sıcak temasa girdi. Çatışmada ilk bilgilere göre 2 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı belirtildi.

Teröristlerin saldırısının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

KARARLILIKLA SÜRECEK

Hain saldırıya ilişkin Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz. Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

KAZAEN EL BOMBASI PATLADI

Öte yandan Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şemdinli'nin Derecik beldesindeki cephanelikte görevli Ankara Altındağ İlçesi nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Ferhat Muratoğlu, el bombasının kazayla patlaması sonucu şehit oldu. Patlamada 2 asker de yaralandı. Yaralı askerler tedavi altına alındı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.