Hava Durumu

Adliye çıkışı kan aktı

İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen cinayet davası sonrası silahlar konuştu. Çıkan kavgada bir araç içerisinden ateş edildi ve 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Adliye çıkışı kan aktı

Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan kavgada silahlar konuştu. Edinilen bilgiye göre, Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda görülen bir cinayet davasında taraflar arasında kavga çıktı. Adliyenin içinde başlayan kavga kısa sürede büyüyerek dışarı taştı. Güvenlik görevlileri adliye içerisindeki grupları dışarı çıkartırken bu sırada kavga eden grup üzerine ateş açıldı. Adliye önüne içerisinde 3 kişinin bulunduğu lüks bir araçtan ateş açıldı. Açılan ateş sonucu çevrede çok sayıda boş kovan görülürken olayda 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

SALDIRIYA UĞRAYAN GRUP İLE POLİS ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, bir süre daha adliye önünde hareketlilik yaşandı. Bu sırada silahlı saldırıya uğrayan kalabalık polis ekiplerine tepki gösterdi. Kendisine küfredilen görevli polis memuru ile saldırıya uğrayanlar arasında kısa bir gerginlik yaşandı. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıslar otomobille olay yerinden kaçtı. Bir süre kaçan şahıslar, kaza yapmaları üzerine araçlarını bir benzin istasyonunda bırakıp, yaya olarak kayıplara karıştı. Çevrede kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.