Hava Durumu

Adnan Oktar'ın evinden çıkanlar dehşete düşürdü!

Adnan Oktar grubuna gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen silahlar görüntülendi. Operasyon kapsamında toplam 65'i ruhsatlı 72 tabanca ve 23 uzun namlulu silah ele geçirilirken uzun namlulu silahların bazılarında lazer tertibatı olduğu öğrenildi. Oktar grubunun haberleşmek için telsiz kullandığı belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Adnan Oktar'ın evinden çıkanlar dehşete düşürdü!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Adnan Oktar grubuna yönelik gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen silahlar görüntülendi. Silahlar, Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğünde sergilendi.

Operasyon kapsamında toplam 65'i ruhsatlı 72 tabanca ve 23 uzun namlulu silah ile çok sayıda fişek ele geçirildiği öğrenildi.

Tabancalardan birinin kuru sıkı birinin ise havalı tabanca olduğu belirlendi. Uzun namlulu silahların bazılarında lazer tertibatı olduğu belirtilirken Oktar grubunun haberleşmek için telsiz kullandığı ortaya çıktı.

ADNAN OKTAR'A OPERASYON

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma yürütülen soruşturma kapsamında Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 11 Temmuz'da başlatılan operasyonlarda, haklarında gözaltı kararı bulunan 235 kişiden 190'ı yakalanırken, aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 169 şüpheli tutuklanmıştı.

Oktar'ın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "çocuğun cinsel istismarı", "nitelikli cinsel saldırı", "şantaj", "mal varlığı değerlerini yurt dışına çıkarma" ve "cebir, şiddet ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklanmasına karar verildiği bildirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.