Hava Durumu

Afrin'de 'Özel' operasyon! 380 terörist kıstırıldı!

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda Özel Kuvvetler sabah saatlerinde iki bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Bölgede 380 kişilik terörist grup kıstırıldığı ve teröristlere takviye yollarının da kapatıldığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2018 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Afrin'de 'Özel' operasyon! 380 terörist kıstırıldı!

Zeytin Dalı Harekâtı'nın 23. gününde terör örgütü YPG'ye geniş çaplı operasyon başlatıldı. Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, Özel Kuvvetler, sabah saatleri itibarıyla iki bölgede operasyonun düğmesine bastı. 380 kişilik bir terörist grubun,  yaklaşık 220 hanelik iki köyde sıkıştırıldığı, örgütün olası takviye yolları olan iki güzergahın da kapatıldığı belirtildi.

BİR KÖY DAHA TEMİZLENDİ

Bu arada, Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nın 23. gününde, bir köy daha teröristlerden temizlendi. Hacı İskender Köyü'nün PYD/PKK'dan alındığı duyuruldu. TSK'dan sabah saatlerinde yapılan açıklamada, şu ana kadar etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısının 1266'ya yükseldiği belirtildi.

SINIRA SEVKİYAT SÜRÜYOR

Öte yandan sabah saatlerinde Zeytin Dalı Harekatı bölgesine askeri sevkiyat yapıldı. Doğu bölgesinden çıkan aralarında tank ve obüslerin bulunduğu konvoy, sınır hattına gönderildi. Güvenlik önlemleri arasında bölgeye sevk edilen obüs, tank ve zırhlı araçların Kilis ve Hatay sınırında konuşlandırılacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.