Hava Durumu

Afrin'de yakalanan 7 terörist Hatay'a getirildi

Zeytin Dalı Harekatı sırasında yakalanan ve Hatay'a getirilen 7 PYD/PKK'lı teröristten 3'ü tutuklandı; diğer teröristlerin işlemleri sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2018 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2018 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Afrin'de yakalanan 7 terörist Hatay'a getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı harekatı sürüyor... Başbakan Binali Yıldırım, Afrin'deki operasyonda 300'den fazla teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bugün sabah saatlerinden itibaren Afrin'deki terör hedefleri vuruluyor. Anadolu Ajansı'nın haberine göre Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı sırasında yakalanan PYD/PKK'lı 7 terörist Hatay'a getirildi.

Afrin'deki gelişmeler şu şekilde:

12:34 Harekat kapsamında TSK ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensupları tarafından Afrin kırsalında 7 terörist yakalandı. Reyhanlı ve Hassa'ya getirilen teröristlerden 3'ü işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.  Diğer teröristlerin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

12:14 Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütüne yönelik Zeytin Dalı harekatında 300'ün üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

11:19 Hatay hudut hattında konuşlu TSK birlikleri, Afrin'de tespit edilen terör örgütü mevzilerine sabah saatlerinden bu yana aralıklarla çok sayıda obüs ve top atışı gerçekleştirdi. Sis ve yağışın etkili olduğu bölgedeki patlama sesleri, Hatay'ın sınır mahallelerinden de duyuluyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.