Hava Durumu

Afrin'den Hatay'a havanlı saldırı: 1 ölü

Suriye'de terör örgütü YPG işgali altındaki Afrin bölgesinden, Hatay'ın Kırıkhan ilçesine havan mermisi ile saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Afrin'den Hatay'a havanlı saldırı: 1 ölü

Terör yuvası Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'nın 3. gününde teröristlerin saldırıları sıklaştı. Terör örgütü PYD/PKK mensupları, bugün yine Hatay'ın Kırıkhan ilçesine havan mermisiyle saldırı düzenledi. Suriye sınırına yakın olan bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. PYD/PKK'lı teröristlerce düzenlendiği belirtilen saldırıda 1 kişi öldü, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

DÜN DE SALDIRDILAR

Dün de Suriye'de terör örgütü YPG işgali altındaki Afrin bölgesinden, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine roketli saldırı düzenlenmiş,  Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 32 kişi yaralanmıştı. Önceki gün ise Kilis kent merkezi hedef alınarak 4 roket atılmıştı. Roketlerin isabet ettiği evlerde bir kişi yaralanırken, iş yeri ve evler ile çevresindeki araçlarda büyük hasar oluşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.