Hava Durumu

Afrin'den kara haber! 1 şehit...

Türk Silahlı Kuvvetleri Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin'de terör örgütü unsurlarıyla çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise bin 266 oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2018 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Afrin'den kara haber! 1 şehit...

Dün Afrin'den gelen 11 şehit haberiyle sarsılan Türkiye, bölgeden gelen kara haberle bir kez de acıya boğuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin'de terör örgütü unsurlarıyla çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Harekat kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nca gerçekleştirilen hava harekatında terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ'e ait terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzisi olarak kullanılan 19 hedef imha edildi. Harekata katılan uçaklar emniyetle üslerine dönerken, dünkü operasyonlarda 86 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise bin 266 oldu.

UÇAKLAR VE OBÜSLER GECE VURDU

Dün 11 şehit verdiğimiz Afrin'de gece terör örgütü PKK/PYD mevzileri savaş uçakları tarafından yerle bir edildi. Yaşanan patlamalar sınır hattından görüntülendi. Hedefler sınır birliklerinde konuşlu bulunan fırtına obüsleri tarafından da aralıksız olarak ateş altına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.