Hava Durumu

Afrin şehidinin vasiyeti yerine getirildi

Afrin'de şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın vasiyeti yerine getirildi. İsimlerinin açıklanmasını istemeyen hayırseverler, şehidin ailesine ev aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2018 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2018 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Afrin şehidinin vasiyeti yerine getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın annesine ev alınmasına ilişkin vasiyeti yerine getirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, "Bu çerçevede aileye o evi kazandırmak için bize ulaştılar. Bize aracılık görevi verildi. Bizde aracılık görevini geçtiğimiz hafta içerisinde tamamladık. Kaymakam ve belediye başkanı olarak ailenin sürekli yanındayız" dedi.

EV AİLEYE TESLİM EDİLDİ

"O aile bize şehidimizin emaneti" diyen Ürkmezer, "Bütün vatan evlatlarına emaneti. Geçtiğimiz hafta içerisinde evi aileye teslim ettik, tapuda da işlem tamamlandı. Bu süreci sadece bizler değil, devlet büyüklerimizde yakından takip etti. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlıkla bu bilgileri paylaştık, onlar da yakından takip ettiler" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.