Hava Durumu

Ağrı'da günlerdir aranan küçük Leyla'dan kahreden haber

Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde 15 Haziran günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, kaybolduğu köyde ölü bulundu. Leyla'nın bedeninin toprağa gömülü şekilde bulunduğu ve ekipler tarafından topraktan çıkarıldığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ağrı'da günlerdir aranan küçük Leyla'dan kahreden haber

Türkiye, Ankara'da kaybolan ve cinayete kurban gittiği anlaşılan Bursalı Eylül'ün şokunu atlatamadan minik Leyla'dan gelen acı haberle bir kez daha sarsıldı.

Leyla Aydemir, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde kayboldu. Jandarma, AFAD, UMKE, Kızılay ve arama kurtarma ekipleri, günlerce metruk binalarda, tarlalarda ve sazlıklarda Leyla'yı aradı. Bakılan yerlerin üzerinden defalarca geçildi. Köyde başlatılan çalışmalar köy dışına kadar taştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından kurulan özel ekip, Leyla'yı aramak için seferber oldu. Sadece görevliler değil, çalışmalara Batman'dan gelen 5 kişilik gönüllü avcı ekibi de katıldı.

GELEN İHBARLARIN ÇOĞU ASILSIZ ÇIKMIŞTI

Leyla'nın bulunabilmesi için şu ana kadar gelen ihbarların tümünü değerlendiren özel ekip, yaptığı çalışmalarda ihbarların asılsız olduğu sonucuna ulaşmıştı.

TOPRAĞA GÖMÜLÜ BULUNDU

Küçük Leyla'dan günler sonra kahreden haber geldi.  Minik Leyla, arama çalışmalarının 18. gününde dedesinin köyünde ölü bulundu. Leyla'nın bedeninin toprağa gömülü şekilde bulunduğu ve ekipler tarafından topraktan çıkarıldığı öğrenildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Ağrı Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabından Leyla'nın bulunmasına ilişkin yapılan açıklamada "15 Haziran 2018 ( Ramazan Bayramı'nın 1.günü ) tarihinde kaybolan Leyla Aydemir kızımız bugün saat 18.00 sıralarında köy merkezine (3) km uzaklıkta dere yatağı içerisinde maalesef cesedine ulaşılmıştır. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Leyla için yapılan arama çalışmaları böyle görüntülenmişti:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.