Hava Durumu

Ahmet Davutoğlu: Nerden baksan tutarsızlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta sonu 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasını iptal etti. Cumhurbaşkanı'nın bu kararı sonrası, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan kısa süre içinde bir mesaj paylaşımı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2020 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2020 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ahmet Davutoğlu: Nerden baksan tutarsızlık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 ili kapsayan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasını iptal etme kararı aldığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, salgın döneminde, milleti koronavirüsten korumak için çok sayıda tedbirin hayata geçirildiğini anımsattı. Bunlardan birinin de tüm Türkiye'de veya belirli illerde uygulanan sokağa çıkma sınırlamaları olduğunu belirten Erdoğan, "Esasen, en son sınırlamanın ardından bu yöntemi yeniden kullanmayı düşünmüyorduk. Ancak, bir ara 700 küsurlara kadar inen günlük vaka sayısı neredeyse bini buldu. Bu olumsuz gelişme üzerine, sokağa çıkma sınırlaması tedbirini tekrar gündemimize almak zorunda kaldık." ifadelerini kullandı.

TEPKİ GECİKMEDİ

Cumhurbaşkanı'nın bu kararı sonrası, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan kısa süre içinde bir mesaj paylaşımı geldi.

Ahmet Davutoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Dün Sağlık Bakanı sokağa çıkma yasağı yok dedi. Akşam İçişleri Bakanı sokağa çıkma yasağı ilan etti. Şimdi de Cumhurbaşkanı yasağı kaldırdı. Bu bir yönetim krizi değilse, nedir? Ülkemizdeki her tür kriz temelde bir yönetim krizinin eseridir. Nerden baksan tutarsızlık!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.