Hava Durumu

Ailesinde 9 seçmen bulunan aday, sadece 5'inden oy alınca canlı yayında ağladı!

Hindistan'da düzenlenen seçimlerde Jalandhar bölgesinden bağımsız adaylığını koyan bir aday, ailesinde 9 seçmen olmasına rağmen seçim sonuçlarında ailesinden yalnızca 5 oy aldığını görünce canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2019 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2019 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ailesinde 9 seçmen bulunan aday, sadece 5'inden oy alınca canlı yayında ağladı!

Hindistan'da Modi'nin zaferiyle sonuçlanan seçimlerde, bir 'dram' hikayesi ortaya çıktı.

Ülkenin Jalandhar bölgesinden bağımsız aday olarak seçimlere giren Neetu Shutteran Wala'ya, 9 seçmen bulunan ailesinden yalnızca 5 oy çıktı.

Duruma tepki gösteren Wala, oy sayımı esnasında kendisiyle yapılan röportajda seçimlerde 'yolsuzluk' yapıldığını iddia ederek gözyaşlarına boğuldu:

"Kendi ailemde 9 seçmen var ancak yalnızca 5 tanesi bana oy verdi. Oy makinalarında hile yapıldı. Bütün komşularım bana oy verdikleri konusunda tanrıça Chintpurni'ye yemin ettiler. Bir daha seçimlere girmeyeceğim."

Wala'nın seçim sonuçlarına verdiği tepki ve canlı yayında gözyaşlarına boğulması ise sosyal medyada çok sayıda paylaşım aldı. 

​Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ise, Hindistan Seçim Komisyonu tarafından açıklanan verilere göre Wala'nın toplamda 856 oy aldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.