Hava Durumu

AK Parti 16.yaşını kutluyor

AK Parti'nin kuruluşunun 16. yılı için yapılan kutlama etkinlikleri başladı. Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda düzenlenen etkinliğe yaklaşık 6 bin davetli katılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti 16.yaşını kutluyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin kuruluşunun 16. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Sincan Harikalar Diyarında düzenlenen törene katıldı. Törende, Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin ve Bülent Arınç, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek, Recep Akdağ ve Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de yer aldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, programa katılamadan önce Sincan Harikalar Diyarı'nda açılan "Bir millet aşkı AK Parti Sergisi"ni gezdi.

DOĞUM GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Törende Başbakan Binali Yıldırım bir konuşma yaptı.Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

AK Parti'nin ak kadrolarının doğum gününü, doğum günümüzü en içten duygularımla kutluyorum. 14 Ağustos 2001'de çok uzun bir o kadar da kutlu yolculuğa çıktık. O günden bu yana hizmet aşkı ile dolu dolu 16 yıl geride kaldı. Yola çıkarken ne demiştik yakın ışıkları Türkiye aydınlansın. Bu şarkı burada bitmez. Evet milletimizle hep bir ağızdan söylediğimiz bu şarkı 16 yıldır bitmedi bitmeyecek. Yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan demiştik. 16 yıldır liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yürüyor, bizler de milletimizle birlikte el ele yürüyoruz arkasından.

Hep beraber daha nice nice tarihler yazacağız. Nice zorlukları aşacağız. Nice başarılara imza atacağız. Biz düşmanlıktan değil dostluktan yanayız kardeşlikten yanayız. Biz koltuklara makamlara mevkilere değil milletimize ülkemize sevdalıyız. Bugün şunu rahatlıkla söylüyorum. AK Parti 16 yıl boyunca olduğu gibi bugünden de sonra Türkiye'nin tek umudu olmaya devam ediyor. Bizler 16 yıl boyunca milletimizin teveccühüne mazhar olmuş bir siyasi hareketin mensupları olarak en büyük gururu yaşıyoruz. Aynı zamanda mutluyuz. Çünkü milletimize verdiğimiz sözleri tuttuk ve Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkardık.

16 Ağustos 2001'de diktiğimiz fidan bugün genç bir fidan oldu. Bu çınarın kokusu buram buram memleket, gölgesi mazlumların sığınağı oldu. Bu çınarın yaprakları asla yere düşmez. Bu çınar sapasağlam ayakta kalacak.

Eren Bülbül'e kurşun sıkanlar bilsin ki biz 80 milyonuz. Eren Bülbül'e kurşun sıkan teröristler hesap verecek. İyi ki varsın Eren, İyi ki varsın Eren, İyi ki varsın Eren...

Yolumuz Selçuklu'nun Osmanlı'nın yoludur. Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın yoludur. Bu yolun emniyetini sağlamaktan başka hiçbir idealimiz yoktur. Sağlıkta, emniyette, turizmde daha birçok alanda yapılan çalışmalarla ülkemizin çehresi değişmiştir. 2023 hedefleri doğrultusunda dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında mutlaka yerimizi alacağız.

Bu ülkenin birliğini bozmak için Gezi olaylarını örgütlediler, başaramadılar asla da başaramayacaklar. Milletin iradesine saldıranları unutmayacağız. Demokrasiye hukuk düzenimize bomba yağdıranları unutmayacağız. Bu ülkeye kurulan hain tuzakları unutmayacağız. 15 Temmuz alçak FETÖ kalkışmasını asla unutmayacağız. AK Parti'ye kasteden en son ihanet girişimi olacak.

Hepimiz 80 milyon vatandaşımızın hukukundan sorumluyuz.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.