Hava Durumu

AK Parti Bursa'da değişim başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği değişimin Bursa ayağında dün önemli bir gelişme yaşandı ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun yaklaşan kongrede aday olmayacağını açıkladı. İddiaya göre Torun'un yerine atanması beklenen Önder Matlı bu hafta içinde göreve başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2017 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Bursa'da değişim başladı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda değişim süreci dün resmen başladı. İl Başkanı Cemalettin Torun parti il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, "Kongrede aday değilim" dedi. Konuyu bugünkü köşesinde ele alan yazarımız Cennet Cankılıç, adı başkanlık için neredeyse kesinleşen Önder Matlı'nın bu hafta içinde göreve atanacağını kaydetti.

 

 Cankılıç "Öner Matlı ismi kesinlik kazanmış durumda. Zira isim üzerinde milletvekillerinin de onayı alındı. Muhtemelen bu hafta içinde Matlı, Ankara'dan yetki belgesini alarak göreve vekaleten atanacak.

Tahminim görev devir teslimi hafta sonunu bulmadan gerçekleşir. Matlı, Torun'un yıpranmış ekibiyle göreve devam etmek istemeyecektir. Kaldı ki, Genel Merkez de atamasını yapar yapmaz yeni bir ekip oluşturmasını, kongre sürecini bu ekiple yürütmesini talep ederek elini rahatlatacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

CENNET CANKILIÇ'IN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.