Hava Durumu

AK Parti Bursa'dan bir aday adayı daha!

AK Parti üyesi Eczacı Halide Serpil Şahin, 2. Bölgeden milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Şahin, " 'Halka hizmet, Hakk'a hizmet' düsturuyla çalışmak için Bursamızdan aday adayı olmaya karar verdim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Bursa'dan bir aday adayı daha!

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ın da katıldığı törende dosyasını teslim eden Halide Serpil Şahin, kurulduğu 2002 yılından bu yana Parti'ye üye olduğunu ve çeşitli görevlerde bulunduğunu dile getirerek, "Geride kalan dönemde önemli bir referandum süreci geçirdik ve hamdolsun ki, milletimiz 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne, güçlü ve müreffeh bir Türkiye'ye  'Evet' dedi. Şimdi ise bu sistemin tescilleneceği bir seçim maratonunun arifesindeyiz. Bu noktada 'Halka hizmet, Hakk'a hizmet' düsturuyla çalışmak için ben de Bursamızdan Aday Adayı olmaya karar verdim. Bu kutlu davanın bir neferi olarak her daim görev bilinciyle; ülkeme, milletime ve bayrağıma hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Birlikte görev yaptığı İl Başkanı Ayhan Salman'a A. Adaylığı dosyasını vermekten büyük mutluluk duyduğunu da söyleyen Halide Serpil Şahin, bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Bursa Osmangazi Tıp Merkezi ile İnegöl'deki ilk özel hastane olan Medi-Ce Hastanesi'nin kurucularından olan Halide Serpil Şahin'in A. Adaylık dosyasını sunduğu törene çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.