Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman göreve hızlı başladı

AK Parti Bursa İl Başkanlığına atanan Ayhan Salman, bugün ilgili birimlerle çeşitli görüşmeler yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2017 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2017 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman göreve hızlı başladı

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından Bursa İl Başkanı olarak görevlendirilen Ayhan Salman, il başkanlığındaki ilk gününde görevine hızlı başladı. İlk olarak kendisine tebriklerini ileten vatandaşlar, kurum ve kuruluş temsilcilerini ağırlayan Başkan Salman, daha sonra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve yönetim kurulunun olağan toplantılarına katılarak çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Salman, akşam saatlerinde İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta'nın da katılımları ile mevcut il yönetimi ile toplantıda bir araya geldi.

Programlarında yaptığı konuşmalarında mukaddes bir görevi devraldığının altını çizen Başkan Salman, bu görevin üzerilerine yüklediği sorumlulukların farkında olarak çalışacaklarını söyledi. Salman, AK Parti'de görev değişimlerinin bir bayrak yarışı anlamına geldiğini belirterek, 'İnşallah hep birlikte bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağız' dedi.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA GELDİK

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana Türkiye'nin önüne koyduğu büyük hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğini anlatan Başkan Salman, "Bursa teşkilatları her zaman bu hedeflere giden yolda gereken desteği vermiştir. Bizler de, daha fazla neler yapabiliriz? Bunun peşinde olacağız. Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada söz sahibi, güçlü, yarınlara daha umutla bakan bir ülke haline getiren AK Parti ailesini daha da büyütmek, daha fazla üye, daha fazla seçmen kazandırabilmek için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz. Bu yolda tüm teşkilat mensuplarımızın ve halkımızın desteğine ihtiyacımız olacak. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Bursa, daha güçlü bir Türkiye için durmadan çalışacağız" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.