Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı Salman: Birlik ve beraberlik ruhu daim olacak

AK Parti Bursa İl Başkanlığının bayramlaşma töreni Merinos AKKM'de yapıldı. Bayramlaşma, AK Parti Bursa Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının, geçmiş dönem Bakan ve Milletvekillerinin, il, ilçe teşkilat mensuplarının ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2019 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2019 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Bursa İl Başkanı Salman: Birlik ve beraberlik ruhu daim olacak

Bayramlaşma Programında konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, bayramların, manevi değerlerin geleneksel olarak yaşatıldığı, aile bireylerini bir araya getiren, toplumda sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu günler olduğunu söyledi. Başkan Salman, "Türk Milletinin asırlarca insanlığa dağıttığı adalet ve hoşgörüye bugün de hep birlikte AK Davayla sahip çıkmaya devam ediyoruz. 18 yıldır bu davaya gönül veren, sizlerle el ele gönül gönüle yürüyoruz" dedi.

Bayramların birlik ve beraberliği pekiştirmek, paylaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak ve bu kültürü yeni nesillere aktarmak için anlamlı günler ve önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Ayhan Salman, "Kurban, bizi Allah'a yaklaştırırken, paylaşmayı, dayanışmayı ve bir arada olmamızı sağlar. İhtiyacı olan, yardım bekleyen Müslüman kardeşlerimizin yanında olarak İnşallah Rabbimizin katında değeri çok büyük olan mübarek Kurban Bayramı'nın manevi iklimini doyasıya yaşamak hepimize nasip olur" ifadelerini kullandı.

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Ayhan Salman konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta Bursa'da açılışını yaparak tüm ülkeye hizmette bulunacak iki dev yatırımın önemine vurgu yaparak, "Bursa'mızda, on binlerce AK Sevdalıyla birlikte; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha ağırladık. Cumhurbaşkanımızla birlikte Bursa'mıza ve ülkemize kazandırdığımız devasa yatırımların açılışını siz kıymetli Teşkilatımız ve Hemşehrilerimizin büyük ilgisiyle yaptık. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'muz ve Bursa Şehir Hastanemiz bir kez daha şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

  Bursa'nın 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği başarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirine mahzar olduğunun altını çizen İl Başkanı Salman, "Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde teşekkür ziyaretlerine Bursa'dan başlamak istediğini ifade etmişlerdi nitekim Cumhurbaşkanımızı sizlerle buluşturduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın Bursa sevgisi bu ziyaretle bir kez daha perçinlenmiş oldu. Muhteşem bir coşku ve kalabalıkla karşıladığımız Cumhurbaşkanımıza, göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı İl Yönetimim, İlçe Başkanlarım ve Belediye Başkanlarım olmak üzere tüm teşkilatıma çok teşekkür ederim" dedi.

Önümüzdeki seçimsiz dönemde ülkenin ekonomik olarak güçleneceğini, AK Parti'nin ise birleşmenin ve birliğin süreci olacağına dikkat çeken Salman, "AK Parti, kardeşliğin, vefanın ve dayanışmanın partisidir. Çünkü AK Parti, kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla, 82 milyonun partisidir. Bu davaya gönül verenler olarak bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Teşkilat mensupları olarak birlik ve beraberlik içinde çalışıp devasa hizmetlerin ülkemize ve şehrimize gelmesi için gayret ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.