Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Aydın, Erdoğan'a ne sordu?

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, YeniDönem gazetesini ziyaretinde eğitime yönelik önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti hükümetlerince 16 yılda eğitime yönelik ciddi yatırımlar yapıldığını vurgulayan Aydın, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacına yönelik bir anısını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Bursa Milletvekili Aydın, Erdoğan'a ne sordu?

-N. Nuri Yavuz-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle gerçekleştirdiği bir toplantıda konuyu gündeme getirdiğini paylaşan Aydın, "Milletvekillerinin görüş ve sorularını ilettiği bir toplantıda ben de gençlerimizin kimseye muhtaç olmadan okumasının önemini anlatarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a 'gerekirse Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), bu ihtiyacı karşılamak için otel odalarını kiralayamaz mı?' diye sordum. Sayın cumhurbaşkanımız konuyla yakından ilgilenerek özel notları arasına aldı. Gençlerimizin hiçbir yapıya muhtaç edilmemesinin ne kadar önemli olduğunu FETÖ hadisesinde gördük. Benzer durumlar yaşanmaması için gerekli adımlar atılacak" dedi.

TRAFİK RAHATLADI

Üretmenin önemine vurgu yapan Aydın, özellikle savunma sanayisinde yüzde 80'in üstünde çıkan yerlilik oranının ülke adına önemli bir kazanım olduğunu belirtti. Aydın, Bursa'da trafiğin en önemli sorun olarak görüldüğünü belirtirken Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yerinde dokunuşlarla trafikte önemli bir rahatlama sağladığının altını çizdi.

KUTLUCAN'LA GÖRÜŞTÜ

Gazeteyi ziyaretinde Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan, Genel Müdür İbrahim Öge ve yazar kadrosuyla bir araya gelen Milletvekili Aydın, daha sonra Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'la da görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nurettin Kutlucan, Milletvekili M. Müfit Aydın'a ülke gündemine ilişkin görüşlerini paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.