Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Özen: En güçlü desteği Emek halkı verecek

Emek Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, halkın şikayet ve önerilerini dinledi. Özen, 31 Mart 2019 Mahalli seçimlerinde AK Parti'ye en güçlü desteği Emek Halkının vereceğine inandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2019 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2019 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Bursa Milletvekili Özen: En güçlü desteği Emek halkı verecek

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Emek'te Fatih Sultan Mehmet, Zekai Gümüşdiş, Adnan Menderes Mahalleleri, Giresunlular Derneği ve Oltu Elmadüzü Derneği'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Refik Özen, sorunların çözümü noktasında mesai harcayacaklarını söyledi. Emek Halkının AK Parti'ye her zaman gereken desteği verdiğini belirten Refik Özen, "AK Parti, öyle sıradan bir siyasi hareket değildir. Arkasında milyonların desteği olan, mazlumların umudu olan, ümitsizlerin ümidi olan, en önemlisi de milletin iradesinin yılmaz savunucusu olan bir partidir. AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana Türkiye'de hayata geçirdiği reformlar oldukça önemlidir. Bu reformlar, zaman zaman siyasi ve ekonomik terörlere maruz kalan ülkemizin dimdik ayakta durabilmesine imkân tanımaktadır" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin milletin partisi olduğunu da ifade eden Vekil Özen, "Biz her zaman milletin değerlerini el üstünde tutan bir parti olduk. Milletin değerleri ile AK Parti'nin değerleri daima bir olmuştur. Geçmişinden asla kopmayan, geçmişine sahip çıkan ve ülkesinin köklü tarihi ile geleceğini planlayan bir parti olan AK Parti, Emek Halkının her zaman teveccühüne mazhar olmuştur. Ben bu vesileyle hangi seçimde veya referandumda olursa olsun Liderine, Partisine ve Milletine sahip çıkan Emek Halkına teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle 31 Mart 2019 akşamı da Emek yine gerekeni yapacak ve yine AK Parti diyecektir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.