Hava Durumu

AK Parti'de değişim rüzgarları

AK Parti Genel Başkanlık koltuğunu devralmasıyla partide değişim sürecini başlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Kasım'da partisinin milletvekilleriyle bir araya gelecek. Kritik görüşmede AK Parti'deki değişim süreci ile iç ve dış gelişmeler ele alınacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2017 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'de değişim rüzgarları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, perşembe günü AK Parti'li milletvekilleriyle bir araya gelecek. Görüşme saat 09.30'da AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek. Erdoğan, AK Parti'li vekilleri 40'arlı gruplar halinde kabul edecek. Kritik toplantıda partideki değişim süreci ile iç ve dış gelişmeler ele alınacak. Partinin genel başkanlık koltuğunu devraldıktan sonra 'metal yorgunluğu var' diyerek partide değişim sürecini başlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 16 Nisan'da yapılan referandumun ardından hazırlanan "seçim raporu"na göre Ak Parti'nin Meclis kadrolarında da değişiklik yapacağı iddia ediliyor.

PERFORMANSA BAKACAK

Kritik toplantıda Meclis yönetiminde kimlerin yer alacağı da masaya yatırılacak.  Erdoğan'ın, Meclis Başkanı ile birlikte Meclis Başkanlık Divanı, Meclis Parti Grubu Yönetimi ve TBMM Komisyon başkanları ve üyelerini de değiştirmeye hazırlandığı iddia ediliyor.  Buna göre Erdoğan, 316 milletvekilinin, görevlerine, kaç dönem olduklarına, bugüne kadar aldıkları görevlere, Meclis'teki performanslarına ve illerindeki başarı kriterlerine göre yeni görevlendirmeler yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.