Hava Durumu

AK Parti'den bedelli askerlikle ilgili flaş açıklama!

Başbakan Yıldırım'ın yaptığı 'bedelli askerlik düzenlemesine olumlu bakıyorum' açıklaması üzerine konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti'nin gündeminde bir bedelli askerlik düzenlemesi olmadığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 23:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'den bedelli askerlikle ilgili flaş açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, NTV kanalında katıldığı programda bedelli askerlikle ilgili soruyu da yanıtladı.Ünal, Başbakan Yıldırım'ın yaptığı 'bedelli askerlik düzenlemesine müsbet bakıyorum' açıklamasının Başbakan'ın kişisel görüşü olduğunu ve AK Parti'nin gündeminde bir bedelli askerlik düzenlemesi olmadığını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Başbakan Yıldırım'ın yaptığı bedelli askerlik açıklamasının hatırlatılarak, 'Bedelli askerlik düzenlemesi beklemeli miyiz' sorusuna şu yanıtı verdi;

"Dün Başbakanımıza bu konuda kişisel görüşünü sordu arkadaşlar; Başbakanımız da 'bu konuda benim düşüncem müsbet' dedi. Yani Başbakanımız, bizim gündemimizde bir düzenleme, çalışma var gibi bir ifade kullanmadı. Yani kişisel fikrini beyan etti.

Peki bizim gündemimizde böyle bir düzenleme var mı? Şu anda bizim gündemimizde bedelli askerlikle ilgili bir düzenleme yok."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.