Hava Durumu

AK Parti'den CHP kararı

CHP tarafından açıklanacak belgelere ilişkin aldıkları kararı duyuran AK Parti Sözcüsü Ünal, "Bundan sonra CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı hiçbir şey gündemimizde olmayacak. Bundan sonra açıklayacağı belgelerle ilgili gitsinler mahkemeye başvursunlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'den CHP kararı

AK Parti MYK toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı, gündeminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları vardı. Kılıçdaroğlu'nun 'şimdi ikinci aşamadayız' şeklindeki ifadesini değerlendiren Ünal, "Buradan şunu söylemek istiyorum, tekrar tekrar. Burada AK Parti iktidarı bir devlet yönetme sorumluluğunu üzerine almış ve devletin yönetimi iktidarın sorumlulukları Türkiye'nin öncelikleri, sınır güvenliğinden, hava savunma sisteminin kurulmasına, ekonomisinden taşeron yasasını bekleyen Türkiye'nin önemli öncelikleri varken, CHP evet bir stratejiyle siyasetin gündemini yalanlarla rehin almaktadır. Bunun hangi amaca hizmet ettiği açıktır. Bundan sonra CHP'nin açıklayacağı belgelerin, hiçbir şekilde bizim siyasetimizde yer almayacağını ve bu son alayda olduğu gibi "Salı gününü bekleyin" dediler. Ve ortaya attıkları iddialarla ilgisi olmayan, iddiayı ispat eder nitelikte olmayan bazı belgeler paylaştılar. Biz de dedik ki belgelerin yeri mahkemelerdir" dedi.

SEÇİM İTTİFAKI

Ünal seçim ittifakı tartışmasına ilişkin, "Doğal ittifakın teknik olarak konuşulması henüz gündemde değil" ifadelerini kullandı. Sözcü Ünal seçim barajı konusunda ise "Seçim çalışmalarında baraj konusu da gündeme geliyor ama biz şu anda nihai bir karar paylaşacak durumda değiliz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.