Hava Durumu

AK Parti'den Gül, Davutoğlu ve Babacan kararı!

AK Parti'nin 18. kuruluş yıldönümü törenine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Yardımıcısı Ali Babacan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu davet edilmedi. Karara ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Kendilerini aileden görmeyenleri davet etmemiz beklenemez" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'den Gül, Davutoğlu ve Babacan kararı!

AK Parti'nin 18. kuruluş yıldönümü nedeniyle cuma günü tören yapılacak. AK Parti Genel Merkezi'ndeki törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bir konuşma yapacak. 

Kuruluş yıldönümü için özel bir marş bestelenirken, partinin 18 yılını özetleyen video gösterimi de yapılacak.

Törene parti kurucuları, milletvekilleri, MKYK üyeleri, il başkanları, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri katılacak.

AK Parti'nin kuruluş yıldönümü törenine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan davet edilmedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü törenine Gül, Davutoğlu ve Babacan'ın davet edilmemesiyle ilgili olarak, "Kendilerini aileden görmeyenleri davet etmemiz beklenemez" diye konuştu.

Babacan, geçtiğimiz ay yaptığı yazılı bir açıklama ile kurucusu olduğu AK Parti'den istifa ettiğini duyurmuştu. Eski başbakan Davutoğlu ise halen AK Parti üyesi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.