Hava Durumu

AK Parti'den 'Meral Akşener' açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklif edildiği iddialarına ilişkin açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil" dedi. İYİ Parti cephesi de söz konusu iddiayı yalanlamıştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'den 'Meral Akşener' açıklaması!

Yİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklif edildiği iddiaları siyaset gündemine bomba gibi düştü. Konuyla ilgili ilk açıklama İYİ Parti kanadından geldi. İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili Aytun Çıray, partisinin genel başkanı Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklifi getirilmediğini söyledi. Çıray, Twitter'dan konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklifi getirildiği ve onun da kabul ettiğine dair sosyal medyada yer alan paylaşımlar gerçek dışıdır. Kamuoyunun bilgisine...",

AK PARTİ'DEN YALANLAMA

AK Parti'den de Çıray'ın ifadelerine benzer bir açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklif edildiği iddialarına ilişkin olarak "Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.