Hava Durumu

AK Parti'den sert tepki: En utanç verici sözler CHP'den geldi!

CHP'li Faik Öztrak'ın, 'Ayasofya'yı açarak Cumhuriyet'i yok saydınız' sözlerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki geldi. Çelik, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Öztrak'ın cümlelerini paylaşarak "Ayasofya'nın cami olarak açılması ile ilgili tüm dünyadan yapılan açıklamalarda en utanç verici sözler CHP'den geldi..." yorumunda bulundu. Çelik "Milletimizin sevinciyle sevinmek nasip meselesidir" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'den sert tepki: En utanç verici sözler CHP'den geldi!

Ayasofya Danıştay'ın kararıyla 86 yıl sonra yeniden ibadete açıldı. Kararın ardından kameralar karşısına geçen CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında "Yetkinizi kullanmayıp kendi atadığınız hakimlerin arkasına saklanarak bedelini milletimizin ödeyeceği bir hukuki garabete neden oldunuz. Bu kararlar yıkılmış Osmanlı'nın hukukuna dayanarak Cumhuriyet'in hukukunu yok saydı." dedi.

"EN UTANÇ VERİCİ SÖZLER CHP'DEN"

O sözlere bugün AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten yanıt geldi. Dünyadan karara ilişkin gelen tepkilerin de olduğunu belirten Çelik, en ağır eleştirinin ülke içinden geldiğini kaydetti. Çelik "En utanç verici sözler CHP'den geldi..." yorumunda bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.