Hava Durumu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Uzer'den 'Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar' sözüyle ilgili özür!

Gaziantep'te Gaziray Banliyo Hattı Projesinin test sürüşü sırasında sarf ettiği duyulan "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" sözüyle ilgili AK Parti'den açıklama geldi. AK Parti Gaziantep vekili Uzer sosyal medya hesabından özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Gaziantep Milletvekili Uzer'den 'Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar' sözüyle ilgili özür!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gaziray Banliyo Hattı Projesi kapsamında Seyrantepe-Göllüce-Taşlıca arasındaki 5 kilometrelik Gaziray Hattı'nda dün test sürüşleri başladı.

Trenin sürüldüğü sırada çevredeki vatandaşlara el sallayan heyetten bir kişinin "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" ifadelerinin kullandığı duyuldu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer de bugün konuyla ilgili olarak bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı: "Dün sevinç ve gururun yaşattığı aşırı coşku haliyle şaka kabilinden lafzen sarf edilen, aklen ve kalben ise asla kabul edemeyeceğim sözlerden ötürü hemşehrilerimden özür dilerim. Durumun, kastını aşmakla birlikte tahkir ve tezyif niyeti taşımayacağını en iyi hemşehrilerim bilir."

Dün sevinç ve gururun yaşattığı aşırı coşku haliyle şaka kabilinden lafzen sarfedilen, aklen ve kalben ise asla kabul edemeyeceğim sözlerden ötürü hemşehrilerimden özür dilerim.

Durumun, kastını aşmakla birlikte tahkir ve tezyif niyeti taşımayacağını en iyi hemşehrilerim bilir.

-- AHMET UZER (@ahmet_uzer27) 23 Mart 2019
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.