Hava Durumu

AK Parti İstanbul İl Başkanı istifa etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti İstanbul İl yönetimini ziyareti sırasında elini sıkmadığı AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, üç yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti İstanbul İl Başkanı istifa etti

AK Parti'de İstanbul'da başlayan değişim rüzgarı devam ediyor. Son olarak partinin İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, değişim-dönüşüm kapsamında istifa etti. Basın toplantısı düzenleyen Temurci "Zor bir dönemi geride bıraktık. 8 Şubat 2015 yılında bu görevi almıştım, üç yıl sonra görevi bırakıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar AK Parti genel başkanı olmasıyla partide yenileme süreci başlamıştır, bu yeni dönem hayırlı olsun" dedi. Konuşmasında görev süresinde yaptığı bazı çalışmaları anlatan Temurci, "Onurla şerefle geldiğim AK Parti İl Başkanlığı görevinden mutlulukla ayrılıyorum. 3 yılda zorlu bir dönem geçirdik. Makamlar ve mevkiler geçici, davamız kalıcıdır. Biz bu davanın neferiyiz" diye konuştu.

ERDOĞAN ELİNİ SIKMAMIŞTI

Temurci, 8 Şubat 2015 tarihinden bu yana Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı görevini yürütüyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti İstanbul İl yönetimini ziyareti sırasında elini sıkmadığı İl Başkanı Selim Temurci, daha önce istifa etmiş ancak "Şu an zamanı değil" denilerek geri çevrilmişti. Bu arada, Rize'nin Çayeli İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında Ak Parti'li Selim Temurci'nin kardeşi Ömer Temurci'nin de aralarında bulunduğu 7 iş insanı gözaltına alınmıştı. Ömer Temurci, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.