Hava Durumu

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Ünal'dan Mudanyalılara çifte müjde

Mudanya'daki Sevgi Barınağı'nı ziyaret eden AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Murat Ünal, hayvanseverlerin taleplerini dinledi. Göreve gelir gelmez Hayvan Ambulansı'nı hizmete sokacaklarını belirten Ünal, ilçede Hayvan Kliniği'nin açılacağını da belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2019 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2019 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Ünal'dan Mudanyalılara çifte müjde

Mudanya Bademli Mahallesinde hizmet veren Sevgi Barınağı'nda hayvan severlerle buluşan, Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, göreve geldiğinde sokak hayvanları ile alakalı hayata geçireceği hizmetleri anlattı.

Sevgi Barınağı sorumlusu Mefaret Özmez'in de bulunduğu ziyarette hayvan severlerin taleplerini dinleyen Dr. Ünal, "Dilsiz ve savunmasız dostlarımızın daha sağlıklı şartlarda barınabilmeleri için belediyenin maddi ve teknik imkânları müsait. Gereken özeni göstereceğiz" dedi.

HAYVAN AMBULANSI HEMEN HİZMETE BAŞLAYACAK

"Mudanya sınırları içerisinde birlikte yaşadığımız sokaktaki dostlarımızın geçirebileceği kazalara ve Mudanyalıların evlerinde baktıkları hayvanların veterinere ulaşamayacakları durumlara anında müdahale etmesi için Hayvan Ambulansı'nı göreve gelir gelmez hizmete sokacağız" diye konuşan Ünal, "Onlarında bakıma, sağlık hizmetlerine ve sevgiye en az bizim kadar ihtiyaçları var. Biz gelecek olan yeni taleplere de açığız" diye sözlerine ekledi.

HAYVAN KLİNİĞİ AÇILACAK

Barınakta ve sokakta yaşayan tüm hayvanların yararlanabileceği Hayvan Kliniği'ni Mudanya'ya ve hayvan severlere kazandıracağını dile getiren Dr. Ünal, "Bu klinikte acil müdahaleler yapılacak, hayvanların aşı hizmetleri ve muayeneleri gibi hizmetler verilecek. Biz Mudanya'yı bir bütün olarak görüyoruz. İçinde yaşayan her insanın ve canlının sorununu çözüme ulaştırmak için çalışacağız" diye konuştu.

"HAYVAN SEVMEYEN ADAYA OY YOK"

"Benim gibi hayvanlara sevgi duyan ve emek veren tüm hayvan severlere sesleniyorum. Görevdeki belediye başkanından destek görmedik bugüne kadar. Böyle hayvan sever bir başkanı destekleyin. Hayvan sevmeyen adaya oy yok" diye seslenen, Sevgi Barınağı sorumlusu Mefaret Özmez, Sevgi Barınağı'nın Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği destekler ile ayakta kaldığını aktardı. Dr. Ünal'a hassasiyetlerinden ötürü teşekkür eden Özmez ve Dr. Ünal barınak ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sevgi Barınağı ziyaretine Dr. Ünal'ın eşi Nazlıgül Ünal ve Mudanyalı hayvan severler katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.