Hava Durumu

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak'tan flaş açıklama! Aday olmayacağım

Dün akşam ilk kez YeniDönem'in duyurduğu AK Partili 9 ilçe başkanının kongrede tekrar aday olmayacakları bilgisi üzerine, Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz'dan sonra, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak'tan da açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak'tan flaş açıklama! Aday olmayacağım

İstifa ve görevden alma iddialarına ilişkin açıklama yapan Celil Çolak, böyle bir durumun gerçek olmadığını belirtip önümüzdeki kongrede yeniden aday olmayacağını ifade etti.

Yaklaşık 3 yıldır AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğünü dile getiren Çolak, "Partimiz bize bu görevi verdiğinde, arkadaşlarımızla birlikte tabiri caizse gecemizi gündüzümüze katarak davamıza hizmet etmeye çalıştık. Nilüfer'de gezilmedik köy, sıkılmadık el bırakmadık. Genelde iktidar yerelde muhalefet olmamız sebebiyle mevcut Nilüfer Belediye Başkanının ve Belediyenin çalışmalarının en yakın takipçisi olduk. Yanlışlara en yüksek sesle karşı çıktık. Kısacası daha iyi bir Nilüfer için çabamızı ortaya koyduk, hayallerimizi Nilüferlilerle paylaştık" şeklinde konuştu.

Kongreye kadar başkanlık görevini sürdüreceğini de sözlerine ekleyen Celil Çolak, "Biz hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık, aksine davamızın gereği neyse onu yaptık. Kongreye kadar başkanlık görevimi sürdüreceğim. Kongreden sonra da Nilüfer Belediye Meclis Üyesi olarak partime hizmet etmeye, AK Parti'nin başarısı için çalışmaya, alın terimi akıtmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.