Hava Durumu

AK Parti'nin Nilüfer ilçe başkan adayı belli oldu

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı koltuğuna oturacak isim belli oldu. Ankara'ya görüşmeye çağrılan 5 aday arasında yer alan Ufuk Ay'ın, önümüzdeki günlerde yapılması beklenen kongrede aday olmasına karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2018 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'nin Nilüfer ilçe başkan adayı belli oldu

AK Parti Bursa'da kongresi yeni yıla sarkan Nilüfer İlçe Başkanlığı'nın adayı belirlendi. AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş,  2 Ocak'ta Tahir Kahveci, Ufuk Ay, Eşref Kuren, Niyazi Salman ve Cennet Cankılıç'ı Ankara'ya davet etmişti. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilat mensupları ile genel merkez nezdinde gerçekleştirilen istişareler ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'la yapılan görüşmeler sonucunda Ufuk Ay, Nilüfer İlçe Başkan Adayı olarak belirlendi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Nilüfer ilçe kongresinin gerçekleştirilmesi ile birlikte ilçe kongreleri süreçlerinin tamamlanacağını belirtti. Başkan Salman, kongreler sürecinin ardından oluşan teşkilatların, partilerinin Türkiye'nin geleceğine açılan kapıları aralayacak tarihi seçimlere hazırlayacağını vurgulayarak, "Bursa Halkı'nın partimize duyduğu güvenden aldığımız güçle İnşallah hep birlikte çok çalışacağız. Bursa teşkilatları her zaman olduğu gibi üzerine düşeni yerine getirecektir" dedi.

CELİL ÇOLAK'IN İŞ ORTAĞI

Bu arada geçmiş dönemlerde Harita Mühendisleri Odası Başkanlığı'nı yürüten Ufuk Ay'ın, son dönem ilçe başkanlığı görevini yürüten ve istifa eden Celil Çolak'ın iş ortağı olduğu belirtildi. 

GERİYE NİLÜFER KALMIŞTI

AK Parti Bursa'da 17 ilçenin 16'sında kongreler tamamlanmıştı. Nilüfer İlçe Başkanlığı için yapılan istişare görüşmelerinin uzun sürmesi nedeniyle söz konusu ilçenin kongresi yeni yıla sarkmıştı. Önümüzdeki günlerde tarihi netleşmesi beklenen kongrenin ardından il kongresi gerçekleştirilecek. Böylece, Bursa'da yenilenme süreci tamamlanmış olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.