Hava Durumu

AK Parti Osmangazi'den Bursaspor'a önemli destek!

Bursaspor'un "Yeniden Zirveye" sloganıyla başlattığı SMS kampanyasına, bir destek de AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'ndan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2019 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Osmangazi'den Bursaspor'a önemli destek!

Haftalık olarak gerçekleştirilen AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Başkanı Ufuk Cömez başkanlığında toplandı. 

İlçe Başkanlığı'ndaki Toplantıya Yeşil-Beyaz Bursaspor atkılarıyla katılan AK Parti Osmangazi Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursaspor için başlatılan SMS kampanyasına attıkları SMS'lerle dâhil olarak Bursaspor'a destekte bulundu.

"Bursaspor'un büyüklüğü lige göre değişmez"

SMS kampanyasına katılan Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Bursaspor'un, Bursa'nın ve Bursalıların en önemli değerlerinden birisi olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

"Başarılarıyla sevindiğimiz, başarısızlıklarıyla üzüldüğümüz şampiyon kulübümüz Bursaspor'umuzun hangi şartta olursa olsun desteklenmesi tüm Bursalıların vazifesidir. Kulüp olarak zor günlerden geçiyor olabiliriz ancak Bursaspor'un büyüklüğü hangi ligde olursa olsun değişmez. Bu ana fikirle hareket etmeye özen göstermeliyiz. Bu anlamda biz de elimizden geldiğince takımımıza katkı sunmaya çalışıyoruz. Umarız bu kampanya daha geniş katılımlarla sürer ve Bursaspor'umuzu yeniden hak ettiği yerlerde görmeye başlarız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.