Hava Durumu

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Nadir Yıldırım' açıklaması: Tehditleri kendisine dönecek

AK Parti Sözcüsü Çelik, Eski HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım'ın paylaşımlarına ilişkin Twitter'dan 'Kuşkusuz savurduğu tehditler, hukuk alanında kendisine dönecektir' açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2019 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2019 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Nadir Yıldırım' açıklaması: Tehditleri kendisine dönecek

Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, HDP'den 26. Dönem  Van Milletvekilliği yapan Nadir Yıldırım'ın paylaşımına tepki gösterdi.

Yıldırım'ın, resmi Twitter hesabından terör örgütü PKK adına konuşarak  tehditler savurduğunu vurgulayan Çelik, şu değerlendirmede bulundu:

"Kuşkusuz karşılığını hukuk sistemi içinde görecektir. Terörün bütün  ahlak dışı, gayrimeşru ve insanlık dışı taraflarını temsil etme konusunda terör  örgütüyle yarışa giren bu şahıs bir örnektir. Demokratik mekanizmaları terör için  kullanmanın ne anlama geldiğinin net bir örneğidir bu durum. Bu çirkin zihniyetin  mensuplarının  terör örgütü adına silah taşımakla başlattıkları illegal  faaliyetlerini, PKK adına tehditler savurmaya kadar taşımış olmaları ibretliktir.  Kuşkusuz savurduğu tehditler hukuk alanında kendisine dönecektir. Terör adına  konuşan, hatta terör örgütünden daha ileri gidebileceğini göstermeye çalışan bu  zihniyete karşı olmak insanlık meselesidir. Bizim teröre karşı hukuk ve demokrasi  ilkelerinden yana tavizsiz tutumumuz kararlılıkla devam edecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.