Hava Durumu

AK Partili vekil Ala'dan Bozbey'e... 'Hala projelerini hazırlayamadılar!'

Bursa'da trafik sorununun çözülmesi gerektiğini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, "Türkiye, 3.5 kat, aynı dönemde Bursa 5 kat büyüdü" dedi. İsim vermeden Mustafa Bozbey'i de eleştiren Ala, "Başkanımız Alinur Aktaş'ın proje sunumundan sonra, muhalefetin belediye başkan adayı, kendi sunumunu erteledi. Hala daha yapabilmiş değiller. Vaat edip yaptıkları 1.5 buçuk proje yok" diye konuştu. 

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Partili vekil Ala'dan Bozbey'e... 'Hala projelerini hazırlayamadılar!'

İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, ilçedeki muhtarlarla toplantı yaptı. Muhtarların talep ve sıkıntıların dinleyen Ala, Dündar ve Cömez daha sonra Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde genç satranç sporcularıyla bir araya geldi. Burada protokol gençlerle selamlaştı. Ardından satranç masasına oturan Ala, gencin biriyle satranç oynadı. Daha sonra oyunun startını veren Ala, Dündar ve Cömez ile birlikte BUTTİM İş Merkezi'ne geçerek ziyaretlerde bulundu. 

"YEREL YÖNETİMLERİMİZİN BURSA İÇİN VİZYONER PROJELERİ VAR" 

Yeni dönemde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın güzel bir tanıtımla projeleri Bursalılarla buluşturduğuna dikkat çeken Ala, "Gerçekten şehir vizyonunu yansıtan projelerdi. Trafik konusunda, gerek metro, gerek bağlantı yollarının planı ile birlikte sunumu yapıldı. Vaatlerimiz ortaya kondu. Diğer taraftan Kent Meydanı ile alakalı güzel bir tasarı ve projenin sunumu yapıldı. Biz Bursalılar ile şehrin fırsatlarını buluşturma siyaseti yapıyoruz. Yerel yönetimlerimizin Bursa için vizyoner projeleri var. Bu projeleri önümüzdeki dönemde Bursa Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve merkezi hükümet olarak Bursalılar ile buluşturacağız. Bu projelerin uygulamaya koyacağız. İhtiyacı karşılayan projeler. Çok güzel gelecekte kentin ihtiyaç duyacağı bütün birikimiyle, vizyonuyla kent ile buluşacak" dedi. 

"BURSA 5 KAT BÜYÜDÜ"

Projelerden sonra Bursa'da çok güzel pozitif bir atmosfer oluştuğuna dikkat çeken Ala, "Projeler vatandaşlarla birlikte yapıldı. Trafik çözmemiz gereken sorun. Çözdüğünüzde büyük fırsatlar doğuruyor. Çünkü, Bursa'da her türlü rakam Türkiye'deki atmosferden yararlanılarak 2-3 katına çıkartılmış. Türkiye, 3.5 kat, aynı dönemde Bursa 5 kat büyüdü. İhracatını 15 milyar dolara çıkarttı. Ticaret hacmi bugün 25 milyar dolarlar civarında. Bursa'nın ihracat rakamına bakınca dünyadaki 100 ülkeden daha fazla. Böyle bir kenti şehir vizyonu bu rakamlara göre oluyor. Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz buna yakışır, vizyoner projelerle Bursalıların önüne çıktılar. Önümüzdeki dönemde çok daha güzel projeler ve hizmetlerle Bursa buluşacak. Gönül belediyeciliğinden Türkiye'de en çok Bursa yararlanacaktır. Bursa'da imkan ve fırsatlar var. Bu imkan ve fırsatları vatandaşlarla buluşturacak yerel yönetim anlayışı ve merkezi yönetim anlayışı var. Çok parlak günlerin, hızlı biçimde Bursa ile devam edeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

"VAAT EDİP YAPTIKLARI 1.5 BUÇUK PROJE YOK" 

Muhalefeti eleştiren Ala, "Muhalefetin belediye başkan adayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, bu projelerini sunumu Bursalılar ile buluşturduktan sonra, kendi sunumunu erteledi. Hala daha yapabilmiş değiller. Bulundukları yerde elle sayılır yaptıkları hizmet yok. Vaat edip yapmadıkları çok şey var ama vaat edip yaptıkları 1.5 buçuk proje yok" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.